OVER ZWEITZE KORTEN

Al vroeg kreeg ik een camera waarmee ik als kind de omgeving om mij heen kon vastleggen. Later fotografeerde ik met de Fujica van mijn broer en vond het mooi om met de spiegelreflex te werken.

Die fascinatie bleef en ben uiteindelijk na scholing professioneel gaan werken. Het is steeds weer een prettige uitdaging om voor opdrachtgevers zaken optimaal te visualiseren.

INSPIRATIE

Kleur, vorm, design, lijnenspel, contrasten, lichtval, afwisseling en boeiende, nieuwe dingen vastleggen met behulp van de laatste digitale technieken.

SPECIALISME

Architectuur- & interieurfotografie. Fotograferen van bouw & infra-projecten. Productfotografie in eigen studio en op locatie, hoogtefotografie, reportagefotografie en groot-bestandsformaat panoramafoto’s.  Produceren van bedrijfsfilms. VOL – VCA gediplomeerd fotograaf.

WERKWIJZE

Na het doornemen van alle ins en outs van een project wordt een offerte gemaakt en na opdracht en briefing wordt het te fotograferen/filmen project bekeken qua ligging, licht en weersomstandigheden.

Na het vastleggen van het project worden de opnamen digitaal bewerkt, waarbij gebruik gemaakt wordt van kleurbeheer. Het resultaat wordt binnen de afgesproken levertijd digitaal of op groot formaat geleverd.

error: