OVER ZWEITZE KORTEN

Al vroeg kreeg ik van een oom met een fotowinkel een camera waarmee ik als kind de omgeving om mij heen kon vastleggen. Later fotografeerde ik met de Fujica van mijn broer en ik vond het heerlijk om met de spiegelreflex te werken.

Die fascinatie bleef en ik ben uiteindelijk na vakscholing professioneel gaan werken. Ik vind het steeds weer een prettige uitdaging om voor opdrachtgevers zaken te visualiseren.

INSPIRATIE

Kleur, vorm, design, lijnenspel, contrasten, lichtval, afwisseling en boeiende, nieuwe dingen vastleggen met behulp van de laatste digitale technieken.

SPECIALISME

Het fotograferen en/of filmen van bouw- en infra- projecten. Productfotografie op locatie en in de studio, hoogtefotografie, reportagefotografie en groot-bestandsformaat panoramafoto’s.

Het verzorgen van fotopresentaties op diverse materialen en groottes voor gebruik binnen en buiten.

WERKWIJZE

Na het doornemen van alle ins en outs van een project wordt een offerte gemaakt en na opdracht en briefing wordt het te fotograferen/filmen project bekeken qua ligging, licht en weersomstandigheden.

Na het vastleggen van het project worden de opnamen digitaal bewerkt, waarbij gebruik gemaakt wordt van kleurbeheer. Het resultaat wordt binnen de afgesproken levertijd digitaal of op groot formaat geleverd.